Træpaller

Træpaller kan bruges til rigtig mange forskellige ting. Det er en god måde at transportere varer på, da de er nemme at flytte med truck eller palleløfter.
Har man en virksomhed med varelager, så er det en rigtig god idé at have varerne stående på træpaller, også selvom nogle varer skal opbevares på den samme plads i en længere periode. Opstår der en situation hvor varerne alligevel skal flyttes, sparer man sig selv for en del tid og besvær, hvis varerne allerede er stablet på en træpalle.
Private kan også sagtens få gavn af træpaller. Har man eksempelvis noget brænde der skal tørre, så kan man med fordel stable brændet på træpaller. Brændet får på den måde luft fra flere sider, og når luften kan cirkulere, tørrer brændet væsentligt hurtigere, end hvis det blev lagt direkte på jorden, hvor det i stedet trækker fugt fra underlaget.

 

Mange typer træpaller

Træpaller dækker over flere typer af paller; EUR paller, DS ½ paller og engangspaller i forskellige mål.
På trods af navnet ”engangspaller”, kan denne type sagtens genanvendes. Da engangspaller som regel er lavet af tyndere brædder, end de mere holdbare og robuste EUR paller, giver det god mening at genanvende engangspaller, som ikke er defekte. Dette giver virksomheder, der køber brugte engangspaller til deres produktion en økonomisk besparelse. Ligeså har de virksomheder der sælger deres overskydende engangspaller til genanvendelse, en økonomisk gevinst, fremfor at skrotte dem, og efterfølgende betale for at slippe af med deres skrot. I begge tilfælde er det også i høj grad en gevinst for miljøet, da ressourcerne udnyttes fuldt ud – engangspallerne kan genanvendes mange gange, inden de bliver så dårlige / defekte at de må skrottes.

Har din virksomhed træpaller eller andet emballage i overskud, så er I meget velkomne til at henvende jer til os. Vi opkøber både engangspaller og andet træemballage; EUR paller, DS ½ paller og pallerammer, samt plastpaller i forskellige mål, som vi henter ind til vores store lager. Her sorterer vi paller og pallerammer, og skrotter et minimum af defekte plast- og træ-paller, og således videresælger vi den brugbare emballage til andre virksomheder, der kan anvende brugte paller og pallerammer i deres produktion. Hvis ikke det er et nødvendigt krav, at træpallerne skal være helt nye, så er det en rigtig god idé at vælge brugte paller i stedet.

I nogle tilfælde kan der dog være krav om, at pallerne der anvendes til transport af varer, skal være helt nye. Dette kan blandt andet skyldes specielle krav til hygiejnen, og da man ikke med sikkerhed kan sige hvilke varer der er blevet fragtet på en brugt palle, kan eneste mulighed være at købe helt nye paller.

 

Vi rådgiver gerne

EUR paller som på grund af mindre defekter, ikke længere er betegnet som godkendte paller, kan med fordel stadig anvendes til transport af varer inden for landets grænser. EUR paller med indre defekter betegnes b-paller eller speditionspaller, de er et udmærket alternativ til den mindre robuste engangspalle. Hvis du er i tvivl om hvilken type træpalle du skal bruge, så står vi altid klar med råd og vejledning.
Med godt 10 års erfaring på træ-emballage området, ser vi os i stand til at yde en kompetent rådgivning. Så giv os et kald, brug kontaktformularen her på hjemmesiden, eller send os en direkte mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi er din partner indenfor træpaller og andet træemballage og vi har altid noget på lager. Se gerne vores lagerliste eller kontakt os og hør nærmere.